Professionelt og sikkert

BornFondo har rammer, som du normalt skal deltage i et professionelt løb for at opleve. Løbet er både et af de sikreste og mest velorganiserede løb i Danmark.

 

Born Fondo er et af de meget få cykelløb – måske det eneste - herhjemme, hvor hele ruten foregår på enten ensrettede eller helt afspærrede veje. Sådanne forhold er måske normale på en klassisk Gran Fondo i Alperne, men i Danmark er det ganske unikt.

 

Resultatet er et af Danmarks sjoveste og mest tilfredsstillende løb. Ikke bare har Bornholm nogle af landets smukkeste og mest udfordrende vejstrækninger – du kan også nyde dem i fulde drag: Vælg den perfekte linje gennem de alpine hårnålesving på vej ned mod Gudhjem, og giv den gas gennem et skarpt sving uden at bekymre dig om modkørende trafik.

 

På lørdagens bjergenkeltstart er hele vejstrækningen spærret for al trafik. At det kan lade sig gøre på nogle af øens mest populære veje, der leder lige forbi Hammershus og op på toppen af Hammerknuden siger alt om, hvor stor velvilje BornFondo har hos både kommune og politi.

 

"Bornfondo er et af de sikreste og mest velorganiserede løb i Danmark"

 

Serpentinervejen ned mod Gudhjem er
Danmarks eneste bjergvej med herlige
hårnålesving. Under BornFondo er den
totalt spærret for al trafik i begge retninger.
Ligesom hele ruten gennem byen og op ad
den stejle hovedgade også er det.
Resultatet er en cykeloplevelse, der er lige
så sjov, som den er tryg og sikker.

 

 

 

 

Del denne side

Følg BornFondo