Hvad siger andre om løbet

Oplev et løb i professionelle rammer

BornFondo har rammer, som du normalt skal deltage i et professionelt løb for at opleve. Løbet er både et af de sikreste og mest velorganiserede løb i Danmark. Det er et af de meget få cykelløb – måske det eneste - herhjemme, hvor hele ruten foregår på enten ensrettede eller helt afspærrede veje. Sådanne forhold er måske normale på en klassisk Gran Fondo i Alperne, men i Danmark er det ganske unikt.

 

Resultatet er et af Danmarks sjoveste og mest tilfredsstillende løb. Ikke bare har Bornholm nogle af landets smukkeste og mest udfordrende vejstrækninger – du kan også nyde dem i fulde drag: Vælg den perfekte linje gennem de alpine hårnålesving på vej ned mod Gudhjem, og giv den gas gennem et skarpt sving uden at bekymre dig om modkørende trafik.

 

På lørdagens bjergenkeltstart er hele vejstrækningen spærret for al trafik. At det kan lade sig gøre på nogle af øens mest populære veje, der leder lige forbi Hammershus og op på toppen af Hammerknuden siger alt om, hvor stor velvilje BornFondo har hos både kommune og politi.

 

"Garanteret de hårdeste kilometer på dansk grund" - 

- skrev BT

om enkeltstarten.

"Thumps Up"

 

- skrev Aktiv Træning.

LÆS ARTIKLEN HER

"Øen er som skabt til cykling"

 

- skrev Feltet.dk.

 LÆS ARTIKLEN HER

Vil du se billeder?

Vi har tonsvis af flotte

og dramatiske skud

på Flickr.

Se dem alle her.

Del denne side

Følg BornFondo