Nyheder

Bornfondo 12-13. september

Vi cykler den 12. - 13. september i stedet for - vi glæder os til at se dig

Bornfondo 2020 gennemføres desværre ikke den 16. – 17. maj som planlagt. Vi tror ikke på, at vi får lov til at gennemføre løbet i fuldt omfang, som følge af nedlukningen af Danmark. Af hensyn til den videre planlægning og klargøring kan vi ikke afvente en udmelding fra regeringen om, hvad der sker efter den 10. maj. Derfor aflyser vi nu.

Vi håber alle har forståelse for denne situation, det vigtigste her og nu er, at begrænse smittespredningen og medvirke til en langsom genåbning af Danmark. 

Til gengæld kan vi med glæde meddele, at vi vil afvikle cykelløbet den 12. – 13. september 2020. Sensommervejret på Bornholm er helt fantastisk, så der venter deltagerne et par dejlige dage på Borholm.

Er du tilmeldt her i maj, så flyttes du automatisk til september. Bemærk, at hvis du er tilmeldt via Team Bornholm, så skal du kontakte dem direkte for ny bestilling.

Vi ses til september – hvis du ikke kan her, kan du også vælge, at få overflyttet dit startnummer til 2021. Datoen er endnu ikke fastlagt, men det sker snarest.

Hjemmeside m.v. vil blive tilrettet hurtigst muligt. 

Al kontakt til Bornfondo bedes være bornfondo@bornfondo.dk

 

 

Del denne side

Følg BornFondo